Your email:osama.a_1511@add3000.pp.ua have: 895 messages Automatic search for emails

From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Sot është ditëlindja e Linda G Rajku.
2016-09-03 05:52:21
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
[Grupet Më Të Forta ™ √√] Ehh qj
2016-09-03 01:08:40
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
[Adhurimii Jettes Tiime ❤ ^_^] Aleks ket keng po digjoj tani :)
2016-09-02 21:35:52
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
[Lot & Dashuri] Gocat ne kete gr pervec meje :p thon naten nga...
2016-09-02 20:48:13
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
[Lot & Dashuri] Ajo:Mjaft! Mu sos durimi.Si
2016-08-23 10:24:56
To: osama.a_1511@add3000.pp.ua
From: notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com (sender info)
Subject:

[Lot & Dashuri] Ajo:Mjaft! Mu sos durimi.Si


Received: 2016-08-23 10:24:56
(17 sec.) Created: 2016-08-23 10:24:39 (?)
  Eliona Goc Lushnjare , Anja Bukuroshja dhe 5 të tjerë postuan në Lot & Dashuri .       Eliona Goc Lushnjare Gusht 23 në 12:24.MD   Ajo:Mjaft! Mu sos durimi.Si mundesh ee? Ai :Cfare? Ajo:Si mundesh te me genjesh duke me pare ne sy? Ai :Te te genjej?!Kurre! Ajo:Akoma vazhdon.Akoma vazhdon...pse? Ai :Nuk po te kuptoj. Ajo:Ashtu?Zhduku! Ai :Cfare? Ajo:Une di gjithcka dhe ti akoma vazhdon te me genjesh duke me pare ne sy.Di gjithcka. Ai :Gjithcka?! Ajo:Po,gjithcka.E di qe me ke tradhtuar. Ai :Une... Ajo:Ti cfare?Te vjen keq?Nuk doje? Ai :Me fal! Ajo:Kurre! Ai :Te lutem nuk dua te te humbas... Ajo:Ta mendoje me perpara...dil nga jeta ime!Nuk dua te te shoh me. Ai :Une te dua,vertete te dua. Ajo:E di,e di.Largohu - Eh tradhetia Ndan dy Persona qe duan shum Njeri - Tijtrin por Ajo nuk falet Ne dashuri ♥♥   Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Eliona Goc Lushnjare, Anja Bukuroshja dhe 5 të tjerë postuan në Lot & Dashuri.
 
   
Eliona Goc Lushnjare
Gusht 23 në 12:24.MD
 
Ajo:Mjaft! Mu sos durimi.Si
mundesh ee?
Ai :Cfare?
Ajo:Si mundesh te me genjesh duke
me pare ne sy?
Ai :Te te genjej?!Kurre!
Ajo:Akoma vazhdon.Akoma
vazhdon...pse?
Ai :Nuk po te kuptoj.
Ajo:Ashtu?Zhduku!
Ai :Cfare?
Ajo:Une di gjithcka dhe ti akoma
vazhdon te me genjesh duke me
pare ne sy.Di gjithcka.
Ai :Gjithcka?!
Ajo:Po,gjithcka.E di qe me ke
tradhtuar.
Ai :Une...
Ajo:Ti cfare?Te vjen keq?Nuk doje?
Ai :Me fal!
Ajo:Kurre!
Ai :Te lutem nuk dua te te humbas...
Ajo:Ta mendoje me perpara...dil nga
jeta ime!Nuk dua te te shoh me.
Ai :Une te dua,vertete te dua.
Ajo:E di,e di.Largohu
- Eh tradhetia Ndan dy Persona qe
duan shum Njeri - Tijtrin por Ajo
nuk falet Ne dashuri ♥♥
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te osama.a_1511@add3000.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025
   
 
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Re: [Lot & Dashuri] hej kemi parti kush do vij per birra
2016-08-21 17:26:47
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Anaa Anna kërkon të bashkohet në Dashuri qe ska per te mbaruar kurre
2016-08-21 07:30:46
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Sý JeşhīīŁjå Jøte Rømåntike kërkon të bashkohet në Lot & Dashuri
2016-08-19 19:29:01
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Re: [Lot & Dashuri] Cila eshte mosha ideale x martes ? Xp
2016-08-19 19:24:17
update+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Xheñı Grıfşhå gjithashtu ka komentuar në postimiin e Klodian Skenderi.
2016-08-19 11:40:38
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Mimoza Cena kërkon të bashkohet në Ti je zemra ime <3
2016-08-16 10:32:40
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Shkurte Hajdini dëshiron që të bëheni shokë në Facebook
2016-08-15 10:19:21
update+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Bahar Kozan komentoi në një postimim ku ju jeni etiketuar.
2016-08-13 07:37:10
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Elida Toska ju shtoi te grupi "Më'Műngőn Eđhe Kúr Ţkăm'Prăn"
2016-08-01 07:30:24
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Serxhio Avdylaj changed the privacy of the group °°°"¤ Rrugèt e Jetés ¤"°°° from Public to Closed.
2016-07-23 13:12:19
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Re: [JéTá E§hTé FáÑtŧTíké PrÀñÐáJ JéTøJé] Diss Ketij RopqiriT
2016-07-22 21:28:10
update+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Mârkêlô Lêkâ gjthashtu ka komentuar në postimiin e tij.
2016-07-22 17:42:52
update+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Valter Sterkaj komentoi gjithashtu në fotografi e Eronita Idrizi.
2016-07-22 14:54:46
update+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Vis Qerimi ka komentuar në postimiin tuaj.
2016-07-22 08:38:21
notification+zj4zyy0t6_0c@facebookmail.com
Re: [S'po du me jetu pa ty] meqe po largohem per her te funirobt nfytt kush
2016-07-21 22:28:01

Needs more domains names? Add your own domains using emailfake.com

What is "email-fake.com" - service?

Unlimited mailboxes

You can use as many email accounts as you need.

Privacy

Letters have come to the mailbox publicly available. And at any time you can remove any messages.

Messages keep unlimited time

Messages are stored on the server until someone deletes them.

No need passwords

You do not need to register new mailboxes. Mailbox is created automatically when on it comes a letter.

Do not need to remember address

When you want to get a letter just invent your own address and check it on our website (the list of available domain names can be seen from above).

Name Generator

You can quickly think up the name with name generator - namefake.com

Hide from the sender

Sender don't know your real ip address and your location.

Support multi-language messages

Fake email service display messages of any language.

Spam block

Tired of spam in your main inbox? Then use our mail to protect yourself from Spam.

Speed and automation

You do not need to wait too much time to get a letter, a letter will appear on your screen at once.