Your email:dfsfsdfsdfgdsgdf@4mail.cf have: 1 message Automatic search for emails

From
Subject
Time (UTC)
info@news.elitesingles.no
Velkommen til ELITESINGLES!
2015-08-13 16:44:18
To: dfsfsdfsdfgdsgdf@4mail.cf
From: info@news.elitesingles.no
Subject:

Velkommen til ELITESINGLES!


Received: 2015-08-13 16:44:18 (13 sec.) Created: 2015-08-13 16:44:05 (?)
Du har tatt det første steget! | Webversjon
ELITESINGLES
Gratulerer! Du har tatt det første steget!
Kjære nye ELITESINGLES-medlem,

Ved å registrere deg på ELITESINGLES har du tatt det første steget mot et meningsfylt og langsiktig forhold! Du kan nå logge deg inn med din e-postadresse og ditt passord.

Med vennlig hilsen,
Ditt ELITESINGLES-team
Ditt neste steg mot et vellykket forhold:
Last opp ditt bilde
https://link.elitesingles.no/dashboard?CID=NO_CRM_1_2_0_47637&utm_source=crm_0&utm_medium=crm_2&utm_campaign=crm_1&utm_content=crm_47637
Et bilde sier mer enn tusen ord - vis dine partnerforslag din beste side! Foretrekker ikke du også profiler med et fint profilbilde?
Fullfør profilen din
Spontan, reiselysten, optimist - fyll ut hele profilen. Slik viser du hva som er spesielt med akkurat deg!
Oppdater profilen
Er klatring blitt din nye hobby? Fortell om det på profilen din! Oppdatert informasjon gir deg og ditt partnerforslag noe å snakke om!
Som Premiummedlem kan du benytte deg av alle kontaktmuligheter:
Liker du et profilbilde eller en profiltekst? La ditt partnerforslag få vite om det ved å trykke at du liker bildet eller teksten!
Ta de første steget og vær aktiv! Send en melding til ditt partnerforslag!
Vet du ikke hva du skal skrive om? Bruk "Bli-bedre-kjent"-guiden - så skal du se at dere får noe å snakke om!
Vil du gi sende en liten hilsen for å vise at du liker noen? Send et smil!
Vil du at noen du liker skal laste opp et bilde? Send personen en bildeforespørsel!
Liker du en profiltekst ekstra godt? Skriv til partnerforslaget direkte i profilen!
Bekreftelse på innmelding hos ELITESINGLES

Du er nå registrert hos ELITESINGLES som basismedlem. Medlemsskapet er kostnadsfritt og løper til kunden melder seg av. Avmeldingen gjennom å slette profilen kan gjøres til enhver tid. Mer informasjon finner du i de vedlagte brukervilkårene.


- Brukervilkår hos ELITESINGLES -


Versjon 24-6-2014

Alle brukere av tjenesten ELITESINGLES må være inneforstått med følgende brukervilkår. ELITESINGLES drives av Affinitas GmbH, Kohlfurter Straße 41/43, 10999, Berlin, Tyskland (referert til som ELITESINGLES i resten av avtalen).

Vilkår som avviker fra denne avtalen aksepteres ikke.Innhold:
 1. Tjenestens omfang
 2. Tilgang/signering av kontrakt
 3. Betalingsvilkår
 4. Bruk, overføring og formidling av personopplysninger
 5. Utmelding, automatisk forlengelse og oppsigelse av kontraktsforholdet
 6. ELITESINGLES sitt ansvar
 7. Kundens ansvar og plikter / forbudt oppførsel / fritak
 8. Sperring ved mistanke
 9. Endringer i brukervilkår
 10. Sluttbestemmelser


1. Tjenestens omfang
 1. ELITESINGLES driver en kontaktportal på Internett og tilbyr kundene kostnadsfrie og kostnadspliktige tjenester. Kunden får tilgang til ELITESINGLES' database, som inneholder profiler og informasjon fra andre brukere. Tilbudet kan være tilgjengelig under forskjellige domener, blant annet www.elitesingles.no, likeså kan det omfatte nettsider fra samarbeidspartnere som er integrert i tjenesten ELITESINGLES tilbyr.
 2. Alle kunder kan kostnadsfritt registrere seg, ta en personlighetstest, opprettholde en profil samt motta individuelt tilpassede lister med partnerforslag («kostnadsfritt medlemskap», ofte referert til på nettsiden som «basismedlemskap»).
 3. Kunder som er registrert med et kostnadsfritt medlemskap har, også muligheten til å registrere seg til et kostnadspliktig medlemskap («premiummedlemskap»/«premium-plussmedlemskap»). Etter gjennomført betaling kan kunden som kostnadspliktig medlem ta i bruk alle funksjoner på ELITESINGLES. Informasjon om de aktuelle funksjoner og betalingsvilkår angis før kunden tegner et kostnadspliktig medlemskap. En bindende avtale oppstår først når kunden per klikk bekrefter det kostnadspliktige medlemskapet og betalingsvilkårene som er tilknyttet et slikt medlemskap.
 4. ELITESINGLES er berettiget til å ansette en eller flere tredje-parter for å oppfylle deler av tjenesten eller tjenesten i sin helhet. Dette må ikke medføre vesentlige ulemper for kunden.
 5. ELITESINGLES kan ikke holdes ansvarlig i tilfeller der det ikke oppstår et seriøst, romantisk forhold med et annet medlem i løpet av kontraktstiden. Legg merke til at det finnes spesielle garantier for enkelte medlemskap gjennom «Kontaktgarantien». Hvis den gjeldende avtalen omfattes av en kontaktgaranti, gjelder følgende særbetingelser:
 6. Kontaktgarantien gjelder hvis du har et premium-medlemskap med varighet seks eller tolv måneder. Ved en løpetid på seks måneder garanterer vi minst ti kontakter, og ved tolv måneder sågar tjue kontakter.
 7. Kontaktgarantien gjelder kun hvis følgende forutsetninger er oppfylt:

  • Du har i løpet av et seks måneders langt medlemskap har sendt minst fire, eller i løpet av et tolv måneders medlemskap minst 8, henvendelser i form av en individuelt utformet tekstmelding.
  • Du har fylt ut sidene under «Min profil» og «Mitt søk» godt og fullstendig.
  • Du har lastet opp minst ett profilbilde.
  • Du har en aktiv, kostnadspliktig brukerkonto.
  • Du logger inn på profilen din regelmessig.
  • Du kontakter oss senest 3 uker før medlemskapets utløp via info@elitesingles.no, og forteller oss at du gjerne vil ta i bruk kontaktgarantien. Vennligst bruk den e-posten som du har registrert deg hos oss med.

  Så snart din informasjon er blitt kontrollert, forlenger vi medlemskapet ditt gratis. Forlengelsens lengde tilsvarer det eksisterende medlemskapets lengde.

  Vær oppmerksom på at ELITESINGLES sine brukervilkår gjelder for hele nettsiden, for eksempel ved oppsigelse og automatisk forlengelse av medlemskapet, uavhengig av «Kontaktgarantien». Les dem nøye for å unngå misforståelser.

  Garantien vil ikke lenger være gyldig dersom kontoen din stenges som følge av brudd på våre brukervilkår eller generelle retningslinjer. Garantien vil heller ikke være gyldig dersom du selv ber om å avslutte ditt kostnadspliktige medlemskap eller om å slette din konto før tiden for medlemskapet er utgått.

  Tilbudet om garanti gjelder for deg som blir kostnadspliktig medlem for første gang (garantien gjelder kun for ditt første kostnadspliktige medlemskap, og ikke ved fornyelse av slikt medlemskap).

  Dersom du har spørsmål om kontaktgarantien, kan du gjerne ta kontakt med vår kundeservice på e-post: info@elitesingles.no

 8. ELITESINGLES forbeholder seg retten til å slette profilen og si opp ethvert medlemskap uten forvarsel, dersom kunden bryter våre brukervilkår eller generelle retningslinjer. Dersom en profil blir ansett som upassende eller dersom en kunde har oppgitt uriktige opplysninger, kan ELITESINGLES deaktivere profilen til denne kunden uten forvarsel. Videre kan ikke ELITESINGLES stilles ansvarlig for andre kunders uriktige opplysninger.
 9. ELITESINGLES garanterer at tjenesten er tilgjengelig 99,7 % av kalenderåret. Da inkluderes ikke feil som ligger utenfor ELITESINGLES sitt ansvar, for eksempel nødvendig servicearbeid, force majeure eller tekniske problemer på internett. Dersom du opplever problemer med aktivering av medlemskapet eller andre feil, skal du melde dette til info@elitesingles.no snarest.
 10. For å kunne ta i bruk hele tjenesten som ELITESINGLES tilbyr, må kunden benytte oppdatert nettleser og aktivere de rette funksjoner på sin datamaskin (som for eksempel JavaScript, cookies/informasjonskapsler osv.). Om kunden bruker en nettleser som ikke er blitt oppdatert, eller en uvanlig form for nettleser, kan dette resultere i at kunden kun kan benytte seg av deler av ELITESINGLES' tjenester.


2. Tilgang/signering av kontrakt
 1. Personer som ikke har fylt 18 år kan ikke bruke ELITESINGLES' tjenester.
 2. Tilgang til ELITESINGLES' tjenester forutsetter at kunden registrerer seg. Ved registrering må kunden angi en gyldig e-postadresse og et selvvalgt passord.
 3. Ved registrering godkjenner kunden brukervilkårene og bestemmelsene om personvern, samt at kunden må bekrefte at man er over 18 år.  Det er først når ELITESINGLES har bekreftet medlemskapet at det oppstår et kontraktsforhold mellom ELITESINGLES og den registrerte kunden, et kontraktsforhold som reguleres av brukervilkårene.
 4. Ved bestilling av et kostnadspliktig medlemskap inngår kunden, utover det kostnadsfrie medlemskapet, ytterligere et kontraktsforhold med ELITESINGLES. Et slikt kontraktsforhold blir først gjeldende etter ELITESINGLES har akseptert søknaden.
 5. Kunden forplikter seg til å oppgi korrekte opplysninger ved registrering og bestilling.
 6. Ved inngåelsen av et kostnadspliktig medlemskap, samtykker kunden til at leveransen av det kostnadspliktige medlemskapet begynner umiddelbart ved kjøp, og dermed før utløpet av angrefristen på 14 dager.
 7. I bekreftelsesmailen mottar du informasjon om ditt medlemskap, samt brukervilkårene som er gjeldende på det tidspunktet. Slik har du mulighet til å oppbevare denne informasjonen selv. Vi lagrer ikke selve bekreftelsesmailen, men genererer gjerne en ny til deg, dersom du skulle ønske dette. Kontakt i så fall kundeservice på info@elitesingles.no.


3. Betalingsvilkår
 1. Betalingen skal være foretatt på forhånd forut for den valgte tidsperioden. Det skal utføres full utbetaling av beløpet til ELITESINGLES uten noen form for avdrag, dersom annet ikke er avtalt.
 2. Når et kostnadspliktig medlemskap er avsluttet, har kunden samtidig rett til å avslutte betalingen.


4. Bruk, overføring og formidling av personopplysninger
 1. ELITESINGLES følger alltid gjeldende lovverk vedrørende håndtering av personopplysninger.
 2. Informasjon vedrørende ELITESINGLES' behandling av personopplysninger finner du under personvern.


5. Utmelding, automatisk forlenging, oppsigelse av kontrakten
 1. Kunden kan når som helst avslutte det kostnadsfrie medlemskapet (slette profilen). Dette gjøres under «Brukerkonto» -> «Mitt medlemskap». Nederst på siden under «Informasjon om mitt medlemskap» kan kunden slette sin profil.
 2. Alle avtaler vedrørende kostnadspliktige medlemskap («premium»/«premiumPLUSS») forlenges automatisk med med samme løpetid som den inngåtte avtaleperioden, med mindre medlemmet sier opp medlemskapet eller deaktiverer den automatiske forlengelsen innen oppsigelsesfristen utløper. Medlemskapsgebyret for den nye perioden blir automatisk trukket i ett beløp fra kundens konto ved forlengelse av kontrakten.
 3. Oppsigelsesfristen utløper 7 (sju) dager før kontraktslutt. Om kunden ønsker å si opp sitt kostnadspliktige medlemskap eller deaktivere den automatiske forlengelsen, må kunden meddele dette skriftlig til ELITESINGLES.
 4. Beløpet for den resterende perioden vil ikke bli refundert dersom kunden ønsker å avslutte et kostnadspliktig medlemskap og slette sin profil før den aktuelle medlemskapsperioden utløper.
 5. For verifisering og for å beskytte mot misbruk, skal kunden ved oppsigelse oppgi sin sikkerhetskode og e-postadressen som ble brukt ved registrering. Sikkerhetskoden finnes under «Brukerkonto» og «Mitt medlemskap». Skriftlig oppsigelse sendes til:

  E-post: info@elitesingles.no

  eller

  Faks: +49 30 868 000 313

  eller

  Brev:

  Affinitas GmbH
  - Kundeservice Norge -
  Kohlfurter Straße 41/43
  D-10999 Berlin
  Tyskland

 6. Når det kostnadspliktige medlemskapet er avsluttet, endres ditt medlemskap automatisk til et kostnadsfritt medlemskap, med det begrensede bruksområdet som gjelder for et slikt medlemskap. Det vil si at din profil fortsatt er tilgjengelig på medlemssidene. Dersom du ønsker å slette profilen helt, kan du gjøre dette under «Brukerkonto» -> «Mitt medlemskap»
 7. Begge parter har rett til å heve både det kostnadsfrie medlemskapet og det kostnadspliktige medlemskapet om det foreligger særskilt grunn. Særskilt grunn for ELITESINGLES foreligger for eksempel når kunden ved registrering, bestilling og/eller gjennom senere endringer med vilje har angitt ukorrekte opplysninger eller når kunden gjentatte ganger bryter disse brukervilkår og ELITESINGLES har forsøkt å gjøre kunden oppmerksom på bestemmelsene i denne kontrakten.

6. ELITESINGLES' ansvar
 1. ELITESINGLES vil være ansvarlig ovenfor kunden (1) for skader som ELITESINGLES eller deres rettslige innehavere eller underleverandører har forårsaket med overlegg eller ved grov uaktsomhet, (2) for dødsfall, fysiske eller psykiske skader som skyldes pliktforsømmelse fra ELITESINGLES, deres rettslige innehavere eller underleverandører og (3) for skader som har oppstått som følge av forsømmelse av plikter, som må oppfylles for at kontrakten skal gjennomføres.
 2. Ved andre tilfeller enn de nevnt i 6.a. er ELITESINGLES' ansvar – uavhengig av rettsgrunn – utelukket.
 3. Nevnte ansvarsbegrensninger gjelder for alle ELITESINGLES' organer, ansatte og underleverandører.
 4. Ufravikelige regler i forbrukerforhold påvirkes ikke av nevnte ansvarsregler.

7. Kundens ansvar og plikter / forbudt oppførsel / fritak
 1. Kunden er alene ansvarlig for innholdet i registreringen sin og dermed også for informasjonen han/hun oppgir.
 2. Kunden forsikrer at de oppgitte opplysningene er sanne. Kontraktspartene er enige i at ELITESINGLES har retten til å kontrollere kundens opplysninger om nødvendig.
 3. Kunden forsikrer at han/hun bruker ELITESINGLES' tjeneste med den intensjon å finne et langvarig forhold, samt at kunden ikke befinner seg i et forhold på tidspunktet for registrering.
 4. Kunden forsikrer at det ikke vil oppstå noen form for kommersiell bruk i sammenheng med dennes medlemskap (sammenlign også med punktene under punkt g).
 5. Kunden forsikrer at han/hun ikke bryter loven om opphavsrett til åndsverk m.v. (åndsverkloven).
 6. Kunden er forpliktet til å følge kontaktportalens regler og gjeldene lover ved registrering og bruk av siden.
 7. Kunden får ikke under noen omstendigheter (dvs. at følgende utgjør forbudt oppførsel):

  • Med vilje oppgi andres opplysninger som sine egne. Særskilt gjelder dette bruk av andres bank- og kredittkortopplysninger.
  • Gjøre personopplysninger som navn, telefon- og faksnummer, e-post- og bostedsadresser, bilder/videoer og/eller URLer tilgjengelig for tredjemann uten tillatelse fra innehaver
  • Distribuere krenkende, støtende eller annet ulovlig materiale eller lignende informasjon.
  • Trakassere eller true andre eller krenke tredjemanns rettigheter (herunder personvern).
  • Laste opp bilder som inneholder virus (infisert software).
  • Bruke tjenesten slik at det begrenser påvirker tilgjengeligheten for andre kunder.
  • Samle eller forsøke å å samle inn e-postadresser.
  • Reklamere for andre kontaktportaler.
  • Sende kjedebrev.
  • Oppgi navn, adresse, telefon-, faksnummer, e-postadresse eller andre kontaktopplysninger eller internettjenester i sin personbeskrivelse (profil).
  • Videreformidle innloggingsopplysninger og personlige passord til tredjepart.

 8. Med ”kommersiell bruk” av ELITESINGLES' tjeneste i disse brukervilkår, forstås:

  • Å tilby betaling for varer eller tjenester, å oppfordre til å gå over til en annen tjenestetilbyder eller referere til tilsvarende tilbud andre steder.
  • Markedsføring av kommersielle internettsider, det vil si særskilt sider hvor varer eller tjenester tilbys mot betaling, der beskrivelsen eller markedsføringen er for en bedrift eller kommersiell internettside. Dette gjelder spesielt reklame i pop-up-format, bannere eller gjennom spesielt markerte eller iøynefallende lenker.
  • Lenking (direkte eller indirekte) til en annen operatørs kontaktportal.
  • Omtale av betalingsnummer eller betalings-SMS innen rammen for denne kontaktportalen.
  • Kontakte andre brukere med underliggende kommersielle hensikter, særskilt gjennom tilkoblede henvisninger til betalings-SMS eller betalingsnummer.
  • Søke etter medarbeidere, modeller og så videre, for firmaer eller annen kommersiell virksomhet.
  • Å samle inn tilgjengelig profilinformasjon eller etterspørre informasjon (som telefonnummer) fra andre medlemmer på kontaktportalen for å bruke det til reklame, salg eller kommersiell bruk.
  • All form for reklame til tjenestens kunder, eller å sende en melding som har en kommersiell hensikt. Dette gjelder særskilt plassering av, eller omtale av, tilsvarende lenker på profilopplysningene eller meldinger med de interne kommunikasjonssystemene.

 9. Kunden forplikter seg til ikke å holde ELITESINGLES ansvarlig for enhver form for handling, skade, tap eller krav som kan oppstå ved kundens registrering og/eller deltagelse i tjenesten, med mindre disse skadene er grunnet gro uaktsomhet eller overlegg fra ELITESINGLES, deres rettslige innehavere eller underleverandører. ELITESINGLES kan ikke holdes ansvarlig for handling, skade, tap eller krav som oppstår som følge av et medlems brudd på de generelle retningslinjene, for eksempel ved ærekrenkelse, immaterielle rettigheter, andre rettigheter mot tredjepart, eller tjenestens slutt for andre kunder.

8. Sperring ved mistanke
 1. Ved tilfeller av klager fra tredjemann, mistanke om at en rettighet krenkes eller brudd mot brukervilkårene og generelle retningslinjer, forbeholder ELITESINGLES seg retten til å sperre kundens konto. Retten til å heve avtalen (se 5.g.) påvirkes ikke av dette.
 2. Når det er hensiktsmessig for ELITESINGLES å gi en første advarsel, vil kunden få anledning til å forklare seg.  Når det ikke er rimelig å gi en første advarsel, for eksempel for å unngå skader for ELITESINGLES eller våre andre kunder, vil kunden bli informert av ELITESINGLES umiddelbart etter sperringen og vil da få muligheten til å forklare seg og eventuelt rette opp problemet.
 3. ELITESINGLES kan i midlertidig slette en konto eller holde den sperret, i medhold av kjennelse fra en domstol eller vedtak fra statlig myndighet, eller om brukerforholdet er avsluttet.
 4. Kundens forpliktelse til å betale den avtalte summen for et kostnadspliktig medlemskap påvirkes ikke av kontoens sperring. Om kundens tilgang til det kostnadspliktige medlemskapets tjenester er sperret og det i ettertid viser seg at det ikke var berettiget, forlenges løpetiden til det kostnadspliktige medlemskapets med tilsvarende tid som har gått tapt. Om en forlengelse enten ikke er mulig eller vil være urimelig, vil ELITESINGLES erstatte beløpet for den sperrede tidsperioden.

9. Endringer i brukervilkår
 1. ELITESINGLES forbeholder seg retten til å endre brukervilkårene til enhver tid. Om dette skulle bli aktuelt vil vi informere alle registrerte kunder om viktige endringer i brukervilkårene. Endringene vil bli ansett som aksepterte hvis kunden ikke motsetter seg de innen to måneder. Om kunden motsetter seg en endring har ELITESINGLES rett til å si opp avtalen etter de allmenne oppsigelsesreglene i disse brukervilkårene.

10. Sluttbestemmelser
 1. Denne avtalen anvender tysk rett med unntak av FNs konvensjon angående avtale om internasjonale kjøp.
 2. Muntlige eller skriftlige tilleggsavtaler er ikke gyldige.
 3. Skulle en bestemmelse i denne avtalen bedømmes som helt eller delvis ugyldig, fortsetter den øvrige kontrakten å gjelde.

Facebook Twitter Google Plus
Du mottar denne e-posten fordi du har registrert deg på ELITESINGLES med dfsfsdfsdfgdsgdf@4mail.cf.  
Glemt passordet? Få det her!.  
For å endre dine meldingsinnstillinger, trykk her.

Har du spørsmål til oss? Besøk vår hjelpeside eller ta kontakt med vår kundeservice.

© ELITESINGLES er en tjeneste fra Affinitas GmbH | Kohlfurter Str. 41/43 | 10999 Berlin | Tyskland
Daglige ledere: Lukas Brosseder, David Khalil og Michael Schrezenmaier
MVA-representant i Norge: Visma Services VAT AS | NO996097943MVA | Postboks 342 Sentrum | 0101 Oslo
999602487MVA Foretaksregisteret | Kontaktinfo | Kontakt: info@elitesingles.no.

Needs more domains names? Add your own domains using temp mail

What is "email-fake.com" - service?

Unlimited mailboxes

You can use as many email accounts as you need.

Privacy

Letters have come to the mailbox publicly available. And at any time you can remove any messages.

Messages keep unlimited time

Messages are stored on the server until someone deletes them.

No need passwords

You do not need to register new mailboxes. Mailbox is created automatically when on it comes a letter.

Do not need to remember address

When you want to get a letter just invent your own address and check it on our website (the list of available domain names can be seen from above).

Name Generator

You can quickly think up the name with name generator - namefake.com

Hide from the sender

Sender don't know your real ip address and your location.

Support multi-language messages

Fake email service display messages of any language.

Spam block

Tired of spam in your main inbox? Then use our mail to protect yourself from Spam.

Speed and automation

You do not need to wait too much time to get a letter, a letter will appear on your screen at once.