From
Subject
Time (UTC)
info@cam4.biz
Bezoek de Cam4 Social Media
2015-07-18 15:42:40
To:
From: info@cam4.biz
Subject:

Bezoek de Cam4 Social Media


Received: 2015-07-18 15:42:40
CAM4
Browser Versie 
Main banner image and link
Bezoek de Cam4 Social Media »

Beste bini321,

Heb je de Cam4 Blog wel eens bekeken ? Wist je dat we een Facebook pagina hebben? En nog veel belangrijker, wist je dat er ook heel veel Performers actief zijn op de Social Media? Hieronder vind je een paar Performers die je echt niet wilt missen! Volg ze op Twitter en je weet áltijd wanneer ze op Cam4 gaan Uitzenden. Of je kunt natuurlijk ook nu meteen naar Cam4 komen en lekker Gratis en Live chatten met al die heerlijke amateurtjes. Kom je weer naar Cam4?

girlnextdoor69

Deze "girl next door" is hét perfecte voorbeeld van een Performer die je niet moet missen op de Social Media. Ze houdt contact met haar fans door wedstrijden, Twitter en Facebook. Kan je je al wat voorstellen bij al die SnapChats van dat hete naakte lichaam... Wij wel!

Dayanna

Dayanna is een voluptueuze brunette die de  "yum" factor in haar Shows helemaal waar maakt. Kom een van haar Shows bekijken of surf eens langs haar Profiel. Wil je haar privé collectie op instagram zien, of volg je haar liever op Twitter? Be there, or be square!

hot_horny25

Ja, met zo'n naam hoeven we eigenlijk niets meer uit te leggen. Ze is heel duidelijk in wat ze verwacht van haar kijkers wanneer ze een Show geeft...maar het is het meer dan waard! Geloof ons vooral niet meteen, maar kom het met je eigen ogen bekijken!

Je ontvangt deze mail omdat je email adres gekoppeld is aan een Cam4 account. Je kunt je email instellingen wijzigen door in te loggen bij Cam4 en naar de [Mijn Account] pagina te gaan.

Support  |  Uitschrijven  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Policy