From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Din nanggapi ning pidio sing ana tandhamu.
2016-09-02 15:04:40
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Din nanggapi ning pidio sing ana tandhamu.


Received: 2016-09-02 15:04:40
 
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Din nanggapi ning pidio sing ana tandhamu.
 
   
Din
2 September jam 22:04
 
   
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025