From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
Azdren Blakaj përditësoi statusin e tij
2016-08-19 09:36:35
To: Linda Bajrami
From: notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Azdren Blakaj përditësoi statusin e tij


Received: 2016-08-19 09:36:35
 
      Azdren Blakaj përditësoi statusin e tij. Gusht 19 në 7:13.PD Shiko   Pëlqej Komento Ndaje     Azdren Blakaj dhe 8 të tjerë e pëlqejnë këtë.  
   
 
   Facebook
 
   
   
 
   
Azdren Blakaj përditësoi statusin e tij.
Gusht 19 në 7:13.PD
Shiko
 
Pëlqej
Komento
Ndaje
 
 
Azdren Blakaj dhe 8 të tjerë e pëlqejnë këtë.
 
   
   
 
Hape Facebook-un
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025