From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com
I njihëni Le Orena, Shehide Haziri dhe 8 të tjerë?
2016-10-10 14:10:57
To: Liri Ahmeti
From: notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Le Orena, Shehide Haziri dhe 8 të tjerë?


Received: 2016-10-10 14:10:57
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Le Orena Shto si shok/shoqe     Shehide Haziri Chicago, Illinois Shto si shok/shoqe     Iav Maloki Shto si shok/shoqe     Musli Aliu Mujer Bella Shto si shok/shoqe     Teuta Zejnullahu-mhenni Shto si shok/shoqe     Endrit Karafeta Shto si shok/shoqe     Florentina Ramadani Shto si shok/shoqe     Muhamet Haziri Gjimnazi Filologjik "Eqrem Qabej" -Prishtinë Shto si shok/shoqe     Даря Зайка Shto si shok/shoqe     Fortessa BF Zullufi Punon tek Ka kush punon per mu Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Le Orena
Shto si shok/shoqe
 
 
Shehide Haziri
Chicago, Illinois
Shto si shok/shoqe
 
 
Iav Maloki
Shto si shok/shoqe
 
 
Musli Aliu
Mujer Bella
Shto si shok/shoqe
 
 
Teuta Zejnullahu-mhenni
Shto si shok/shoqe
 
 
Endrit Karafeta
Shto si shok/shoqe
 
 
Florentina Ramadani
Shto si shok/shoqe
 
 
Muhamet Haziri
Gjimnazi Filologjik "Eqrem Qabej" -Prishtinë
Shto si shok/shoqe
 
 
Даря Зайка
Shto si shok/shoqe
 
 
Fortessa BF Zullufi
Punon tek Ka kush punon per mu
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025