From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
Fatlind Foniqi and Dogan Etemi have birthdays today
2016-08-09 05:23:57
To: Tringa Gashi
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Fatlind Foniqi and Dogan Etemi have birthdays today


Received: 2016-08-09 05:23:57
 
  Ndihmoni Fatlind Foniqi dhe Dogan Etemi që të festojnë ditëlindjet e tyre   2016-08-09   Fatlind Foniqi   Shkruani në kohështrirjen e tij   Dogan Etemi   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmoni Fatlind Foniqi dhe Dogan Etemi që të festojnë ditëlindjet e tyre
 
2016-08-09
 
Fatlind Foniqi
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Dogan Etemi
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025