From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Anton Siregar nanggapi Kirimanmu.
2016-08-11 15:28:56
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Anton Siregar nanggapi Kirimanmu.


Received: 2016-08-11 15:28:56
 
Anton Siregar nulis: "Mawenk Mocha berembe batur.. Ao ulih" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Anton Siregar nanggapi Kirimanmu.
 
   
Anton Siregar
11 Agustus jam 23:28
 
Mawenk Mocha berembe batur.. Ao ulih
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025