From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
султана (@majka_sultana) liked one of your Tweets!
2016-08-22 20:54:26
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

султана (@majka_sultana) liked one of your Tweets!


Received: 2016-08-22 20:54:26
султана
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
Јусуф Варасме од Англија загина од граната во Шведска за време на престрелка помеѓу две сомалиски банди. Запад 2016 dailymail.co.uk/news/article-3…