From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com
Rinesa Haziri dëshiron të shkëmbejë shpërndarje me ju në Facebook.
2016-10-04 17:43:03
To: Liri Ahmeti
From: notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Rinesa Haziri dëshiron të shkëmbejë shpërndarje me ju në Facebook.


Received: 2016-10-04 17:43:03
 
  Ky është vetëm një rikujtim që Rinesa ju ka konfirmuar si shok/shoqe dhe ju tani jeni shokë në Facebook.   Rinesa Haziri 254 shokë  
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ky është vetëm një rikujtim që Rinesa ju ka konfirmuar si shok/shoqe dhe ju tani jeni shokë në Facebook.
 
Rinesa Haziri
254 shokë
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025