From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Dwi Krismon Febriansyah nanggapi Kirimanmu.
2016-09-02 01:23:00
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Dwi Krismon Febriansyah nanggapi Kirimanmu.


Received: 2016-09-02 01:23:00
 
Dwi Krismon Febriansyah nulis: "seng kuat koe so" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Dwi Krismon Febriansyah nanggapi Kirimanmu.
 
   
Dwi Krismon Febriansyah
2 September jam 8:22
 
seng kuat koe so
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025