From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Guilhermina Eduardo Guida, Martin de Alva dhe 3 të tjerë dëshirojnë të shpërndajnë gjëra me ju në Fa...
2016-10-01 14:43:23
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Guilhermina Eduardo Guida, Martin de Alva dhe 3 të tjerë dëshirojnë të shpërndajnë gjëra me ju në Fa...


Received: 2016-10-01 14:43:23
 
  Që prej vizitës tënde të fundit 5 persona pranuan kërkesat tuaj të miqësisë.   Guilhermina Eduardo Guida 284 shokë     Martin de Alva 1 538 shokë     مرام حسين 4 614 shokë     Nataliya Petkova 1 677 shokë     سختةكردار سختةكردار 4 340 shokë  
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Që prej vizitës tënde të fundit 5 persona pranuan kërkesat tuaj të miqësisë.
 
Guilhermina Eduardo Guida
284 shokë
 
 
Martin de Alva
1 538 shokë
 
 
مرام حسين
4 614 shokë
 
 
Nataliya Petkova
1 677 shokë
 
 
سختةكردار سختةكردار
4 340 shokë
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025