From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Ar Rony, Abush Asfaw and 5 others have birthdays today
2016-08-22 05:52:39
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Ar Rony, Abush Asfaw and 5 others have birthdays today


Received: 2016-08-22 05:52:39
 
  Ndihmo Ar Rony, Abush Asfaw dhe 5 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-08-22   Ar Rony   Shkruani në kohështrirjen e tij   Abush Asfaw   Shkruani në kohështrirjen e tij   Saibel Alex Ovidiu   Shkruani në kohështrirjen e tij   Thiaguinho Ribas Dias   Shkruani në kohështrirjen e tij   Arnold Austria   Shkruani në kohështrirjen e tij   Aamir Ali   Shkruani në kohështrirjen e tij   Kamplenk Oon   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Ar Rony, Abush Asfaw dhe 5 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-08-22
 
Ar Rony
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Abush Asfaw
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Saibel Alex Ovidiu
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Thiaguinho Ribas Dias
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Arnold Austria
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Aamir Ali
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Kamplenk Oon
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025