From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com
I njihëni Hen Maloki, Urtina Imeri dhe 8 të tjerë?
2016-10-08 03:02:21
To: Liri Ahmeti
From: notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Hen Maloki, Urtina Imeri dhe 8 të tjerë?


Received: 2016-10-08 03:02:21
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Hen Maloki Shto si shok/shoqe     Urtina Imeri Shto si shok/shoqe     Amjetaa Kastrati Shto si shok/shoqe     Erona Vrajolli Punon tek FC Barcelona Shto si shok/shoqe     Abraham Avendaño Medellín, Colombia Shto si shok/shoqe     Elma Rrahmani Shto si shok/shoqe     Elma Rrahmani Shto si shok/shoqe     Arlinda Haxha Shto si shok/shoqe     Nailee Brahaj Shkolla fillore "Nazim Gafurri" Shto si shok/shoqe     Remzije Mahmuti Gashi Pristina Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Hen Maloki
Shto si shok/shoqe
 
 
Urtina Imeri
Shto si shok/shoqe
 
 
Amjetaa Kastrati
Shto si shok/shoqe
 
 
Erona Vrajolli
Punon tek FC Barcelona
Shto si shok/shoqe
 
 
Abraham Avendaño
Medellín, Colombia
Shto si shok/shoqe
 
 
Elma Rrahmani
Shto si shok/shoqe
 
 
Elma Rrahmani
Shto si shok/shoqe
 
 
Arlinda Haxha
Shto si shok/shoqe
 
 
Nailee Brahaj
Shkolla fillore "Nazim Gafurri"
Shto si shok/shoqe
 
 
Remzije Mahmuti Gashi
Pristina
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025