From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) replied to your Tweet!
2016-09-26 19:11:10
To: Cicero_IX 🚁
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) replied to your Tweet!


Received: 2016-09-26 19:11:10
Пази ЛЕЏА
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX 🚁   @Cicero_IX
Sep 26
„Ова е крај на власта на ВМРО-ДПМНЕ“ рече видно изнервираниот граѓански активист веќе седми пат оваа година.
Пази ЛЕЏА
@LOshGZE
Sep 26
 
@Cicero_IX
Можда седми крај?
Брат Пајо да не е тоа?
View conversation