From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Eduardo Victor, Sanju Nahar and 5 others have birthdays today
2016-08-05 07:01:56
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Eduardo Victor, Sanju Nahar and 5 others have birthdays today


Received: 2016-08-05 07:01:56
 
  Ndihmo Eduardo Victor, Sanju Nahar dhe 5 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-08-05   Eduardo Victor   Shkruani në kohështrirjen e tij   Sanju Nahar   Shkruani në kohështrirjen e tij   Mariangela Del Carmen Pereira Perez   Shkruani në kohështrirjen e saj   Birendra Thakur   Shkruani në kohështrirjen e tij   امير بكبريائي   Shkruani në kohështrirjen e tij   Caspersky da Silva   Shkruani në kohështrirjen e tij   Hasta Budha Magar   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Eduardo Victor, Sanju Nahar dhe 5 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-08-05
 
Eduardo Victor
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Sanju Nahar
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Mariangela Del Carmen Pereira Perez
 
Shkruani në kohështrirjen e saj
 
Birendra Thakur
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
امير بكبريائي
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Caspersky da Silva
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Hasta Budha Magar
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025