From
Subject
Time (UTC)
password+kjdmik-mhv5i@facebookmail.com
Ana sing njaluk sandi anyar kanggo akun Facebook sampeyan
2016-08-31 14:57:14
To: Egi Jr.
From: password+kjdmik-mhv5i@facebookmail.com
Subject:

Ana sing njaluk sandi anyar kanggo akun Facebook sampeyan


Received: 2016-08-31 14:57:14
 
  Halo Egi, Ana wong sing bubar njaluk nyetel maneh sandi Facebook sampeyan. Klik ing kene kanggo nggenti sandi. Utawa, sampeyan bisa ngetik kode kanggo nyetel sandi maneh ing ngisor: 858814 Ora njaluk pangowahan iki? Yen sampeyan ora njaluk sandi anyar, langsung kabari kita .  
   
 
   Facebook
 
   
   
 

Halo Egi,

Ana wong sing bubar njaluk nyetel maneh sandi Facebook sampeyan.

Klik ing kene kanggo nggenti sandi.

Utawa, sampeyan bisa ngetik kode kanggo nyetel sandi maneh ing ngisor:
858814
Ora njaluk pangowahan iki?
Yen sampeyan ora njaluk sandi anyar, langsung kabari kita.
 
   
   
 
Genti Sandi
 
   
   
 
Pesen iki dikirim nang deleted@email-fake.pp.ua ngon panjalukanmu
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025