From
Subject
Time (UTC)
registration@facebookmail.com
Mirë se vjen në Facebook
2016-08-28 13:39:24
To: Renata Denko
From: registration@facebookmail.com
Subject:

Mirë se vjen në Facebook


Received: 2016-08-28 13:39:24
 
  Llogaria juaj është krijuar — tani do të jetë më lehtë se kurrë të lidheni dhe të shpërndani me shokët tuaj.   Këto janë tri mënyrat se si mund të përfitoni më së shumti nga:   Gjej shokët Gjej njerëzit që ju njohin në Facebook duke përdorur mjetet tona të thjeshta. Ngarkoni një foto profili Përshtatëni profilin tuaj dhe ndihmoni shokët tuaj t'ju idendifikojnë. Ndrysho profilin Pershkruani interesat personale, informacione kontakti, dhe grupe/organizate me te cilat jeni anetar.  
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Llogaria juaj është krijuar — tani do të jetë më lehtë se kurrë të lidheni dhe të shpërndani me shokët tuaj.
 
Këto janë tri mënyrat se si mund të përfitoni më së shumti nga:
 
Gjej shokët
Gjej njerëzit që ju njohin në Facebook duke përdorur mjetet tona të thjeshta.
Ngarkoni një foto profili
Përshtatëni profilin tuaj dhe ndihmoni shokët tuaj t'ju idendifikojnë.
Ndrysho profilin
Pershkruani interesat personale, informacione kontakti, dhe grupe/organizate me te cilat jeni anetar.
 
   
   
 
Filloni
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025