From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Daniels (@aaa666daniel) liked one of your Tweets!
2016-07-30 14:40:59
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Daniels (@aaa666daniel) liked one of your Tweets!


Received: 2016-07-30 14:40:59
Daniels
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
досега веќе требаше да е јасно зошто легендата троши најмалку пари за реклами. Одете кај него на Твитер или Фејсбук.