From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Vicente Veintimilla, Ian Tandayon Taboclaon and 10 others have birthdays today
2016-08-09 06:28:02
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Vicente Veintimilla, Ian Tandayon Taboclaon and 10 others have birthdays today


Received: 2016-08-09 06:28:02
 
  Ndihmo Vicente Veintimilla, Ian Tandayon Taboclaon dhe 10 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-08-09   Vicente Veintimilla   Shkruani në kohështrirjen e tij   Ian Tandayon Taboclaon   Shkruani në kohështrirjen e tij   Ludovic Stivi   Shkruani në kohështrirjen e tij   Amir Sohail   Shkruani në kohështrirjen e tij   Onesio Santos   Shkruani në kohështrirjen e tij   Gildo Pereira   Shkruani në kohështrirjen e tij   Riki Kaste   Shkruani në kohështrirjen e tij   Nieves Cardoza   Shkruani në kohështrirjen e tij   Jasmer Kashyap   Shkruani në kohështrirjen e tij   Gerardo Paiva   Shkruani në kohështrirjen e tij   Martel Harris   Shkruani në kohështrirjen e tij   Norman Angel   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Vicente Veintimilla, Ian Tandayon Taboclaon dhe 10 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-08-09
 
Vicente Veintimilla
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Ian Tandayon Taboclaon
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Ludovic Stivi
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Amir Sohail
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Onesio Santos
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Gildo Pereira
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Riki Kaste
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Nieves Cardoza
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Jasmer Kashyap
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Gerardo Paiva
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Martel Harris
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Norman Angel
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025