From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
I njihëni Lifi Baba Fbs, Upss Njonaa Dee dhe 5 të tjerë?
2016-08-01 13:12:01
To: Tringa Gashi
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Lifi Baba Fbs, Upss Njonaa Dee dhe 5 të tjerë?


Received: 2016-08-01 13:12:01
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Lifi Baba Fbs Jetmir James Ibrahimi dhe 18 shokë të tjerë të përbashkët. Shto si shok/shoqe     Upss Njonaa Dee Punon tek Te Nana Jote Blend Beqiri dhe 5 shokë të tjerë të përbashkët. Shto si shok/shoqe     Salaa Jashari Punon tek Germany Davis Cup team Abedin Salihu dhe Ardiian Sanchez janë shokë të përbashkët. Shto si shok/shoqe     Lindi Csstrike SHMKM "Nikolla Shtejn" - Tetove Arlind Osmani dhe 6 shokë të tjerë të përbashkët. Shto si shok/shoqe     Avdyl H. Hyseni Shkolla e Mesme e Lartë - Gjimnazi "Eqrem Çabej" (Vushtrri) Flaktrim Sejdiu dhe 49 shokë të tjerë të përbashkët. Shto si shok/shoqe     Alton Ahmeti Podujevë Egzona Kastrati dhe 21 shokë të tjerë të përbashkët. Shto si shok/shoqe     Fisnik Babësz Punon tek Ka kush punon per mu Florian Gashi dhe 55 shokë të tjerë të përbashkët. Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Lifi Baba Fbs
Ãñ Dïî dhe 18 shokë të tjerë të përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Upss Njonaa Dee
Punon tek Te Nana Jote
Benjamin Berisha dhe 5 shokë të tjerë të përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Salaa Jashari
Punon tek Germany Davis Cup team
Ardiian Sanchez dhe Abedin Salihu janë shokë të përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Lindi Csstrike
SHMKM "Nikolla Shtejn" - Tetove
Arlind Osmani dhe 6 shokë të tjerë të përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Avdyl H. Hyseni
Shkolla e Mesme e Lartë - Gjimnazi "Eqrem Çabej" (Vushtrri)
Napo Sulejmani dhe 49 shokë të tjerë të përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Alton Ahmeti
Podujevë
Albiona Bytyqi dhe 21 shokë të tjerë të përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Fisnik Babësz
Punon tek Ka kush punon per mu
Arben Berisha dhe 55 shokë të tjerë të përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025