From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Emese Lubi, Daniel Rueda and 6 others have birthdays today
2016-09-22 05:41:56
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Subject:

Emese Lubi, Daniel Rueda and 6 others have birthdays today


Received: 2016-09-22 05:41:56
 
  Ndihmo Emese Lubi, Daniel Rueda dhe 6 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   22.09.2016   Emese Lubi   Shkruani në kohështrirjen e saj   Daniel Rueda   Shkruani në kohështrirjen e tij   Robsom Santos   Shkruani në kohështrirjen e tij   Sameerpoolakkal Sameer   Shkruani në kohështrirjen e tij   Uelington Silva   Shkruani në kohështrirjen e saj   Antonio Marcos   Shkruani në kohështrirjen e tij   Samuel Samu   Shkruani në kohështrirjen e tij   Ton Castro   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Emese Lubi, Daniel Rueda dhe 6 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
22.09.2016
 
Emese Lubi
 
Shkruani në kohështrirjen e saj
 
Daniel Rueda
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Robsom Santos
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Sameerpoolakkal Sameer
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Uelington Silva
 
Shkruani në kohështrirjen e saj
 
Antonio Marcos
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Samuel Samu
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Ton Castro
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025