From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Стојан Караџа (@ta33ec) liked one of your Tweets!
2016-08-01 18:42:49
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Стојан Караџа (@ta33ec) liked one of your Tweets!


Received: 2016-08-01 18:42:49
Стојан Караџа
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
@ta33ec ист ваков инфографик треба и за Соросовите организации, кој сигурно нема да биде направен од радио Слободна Европа