From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Miky Peresano, Ally Omary and 3 others have birthdays today
2016-08-11 06:37:57
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Miky Peresano, Ally Omary and 3 others have birthdays today


Received: 2016-08-11 06:37:57
 
  Ndihmo Miky Peresano, Ally Omary dhe 3 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-08-11   Miky Peresano   Shkruani në kohështrirjen e tij   Ally Omary   Shkruani në kohështrirjen e tij   Darron Downes   Shkruani në kohështrirjen e tij   Rohit Goud   Shkruani në kohështrirjen e tij   Carlos Moreno   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Miky Peresano, Ally Omary dhe 3 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-08-11
 
Miky Peresano
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Ally Omary
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Darron Downes
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Rohit Goud
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Carlos Moreno
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025