From
Subject
Time (UTC)
11 декември 22@
11 декември 22:22 (@vozrasen) retweeted your Tweet!
2016-10-03 18:10:49
To: Cicero_IX
From: 11 декември 22@
Subject:

11 декември 22:22 (@vozrasen) retweeted your Tweet!


Received: 2016-10-03 18:10:49
11 декември 22:22
retweeted your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
Проблемот на СДСМ е што се јачаат на поддршката од странски партии/член. на партии кои губат во сопствените држави. Левицата во ЕУ пропаѓа.