From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Vladimir Krstevski (@vladokrstevski) replied to your Tweet!
2016-09-13 17:34:49
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Vladimir Krstevski (@vladokrstevski) replied to your Tweet!


Received: 2016-09-13 17:34:49
Vladimir Krstevski
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX   @Cicero_IX
Sep 13
Т. на заговор: Хилари умира поради „труење“, МВР на САД ги превземаат изборите (потребното време за истрага резултира со 3. мандат на Обама)
Vladimir Krstevski
@vladokrstevski
Sep 13
 
@Cicero_IX
Денес ги летаа авионите над Сев.Кореја...по ова,таму и официјално од денес се во војна со САД.
А кога е САД во војна нема избори.
View conversation