From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) replied to your Tweet!
2016-09-04 19:37:01
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) replied to your Tweet!


Received: 2016-09-04 19:37:01
Пази ЛЕЏА
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX   @Cicero_IX
Sep 04
@LOshGZE ееее блогерај...
Пази ЛЕЏА
@LOshGZE
Sep 04
 
@Cicero_IX
Еееее
Букарски коа го запердашив, пола блогерај го хејташе. И со Трендо и Јанко кусото се зарчкаф ради него. 😀😀😀
View conversation