From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com
I njihëni Verona Rrahmani, Gregory Gomez dhe 8 të tjerë?
2016-10-06 14:10:22
To: Liri Ahmeti
From: notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Verona Rrahmani, Gregory Gomez dhe 8 të tjerë?


Received: 2016-10-06 14:10:22
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Verona Rrahmani Shto si shok/shoqe     Gregory Gomez Shto si shok/shoqe     Egzona Istrefi Shto si shok/shoqe     Edon Brahimi Shto si shok/shoqe     Rinesa Rrahmani Shto si shok/shoqe     Ilirjana Aliu Shkolla 28 nentori Shto si shok/shoqe     Xheneta Vasolli Shto si shok/shoqe     Loresa Aliu Shto si shok/shoqe     Kel Maloki Shto si shok/shoqe     Drilon Haradini Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Verona Rrahmani
Shto si shok/shoqe
 
 
Gregory Gomez
Shto si shok/shoqe
 
 
Egzona Istrefi
Shto si shok/shoqe
 
 
Edon Brahimi
Shto si shok/shoqe
 
 
Rinesa Rrahmani
Shto si shok/shoqe
 
 
Ilirjana Aliu
Shkolla 28 nentori
Shto si shok/shoqe
 
 
Xheneta Vasolli
Shto si shok/shoqe
 
 
Loresa Aliu
Shto si shok/shoqe
 
 
Kel Maloki
Shto si shok/shoqe
 
 
Drilon Haradini
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025