From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Vladimir Krstevski (@vladokrstevski) retweeted your Tweet!
2016-08-31 13:47:22
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Vladimir Krstevski (@vladokrstevski) retweeted your Tweet!


Received: 2016-08-31 13:47:22
Vladimir Krstevski
retweeted your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
Агенц. која ги поседува најдоверливите имејлови на Хилари е над американскиот Конгрес, зборувај ми за влада во сенка
youtube.com/watch?v=gzFPpH…