From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Andii Chaoo nrimo panjalukan kekancan Facebookmu
2016-08-18 21:58:42
To: Julkurnain
From: notification+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Subject:

Andii Chaoo nrimo panjalukan kekancan Facebookmu


Received: 2016-08-18 21:58:42
Julkurnain, Andii Chaoo wis ngonfirmasi yen sampeyan kanca ing Facebook. Sampeyan menawa kenal kancane Andii: Ragel Lanang 12 kanca sing padha Tambah Kanca Putra Sulung 6 kanca sing padha Tambah Kanca Nyai Prabu 8 kanca sing padha Tambah Kanca Cahaya Embun Pagi 4 kanca sing padha Tambah Kanca Sahron Berutu 6 kanca sing padha Tambah Kanca Tangisan Embun Pagihari 3 kanca sing padha Tambah Kanca
facebook
Julkurnain, Andii Chaoo wis ngonfirmasi yen sampeyan kanca ing Facebook.
Sampeyan menawa kenal kancane Andii:
Ragel LanangRagel Lanang
12 kanca sing padha
Tambah Kanca
Putra SulungPutra Sulung
6 kanca sing padha
Tambah Kanca
Nyai PrabuNyai Prabu
8 kanca sing padha
Tambah Kanca
Cahaya Embun PagiCahaya Embun Pagi
4 kanca sing padha
Tambah Kanca
Sahron BerutuSahron Berutu
6 kanca sing padha
Tambah Kanca
Tangisan Embun PagihariTangisan Embun Pagihari
3 kanca sing padha
Tambah Kanca
Deleng Riwayat
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025