From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Nenk Asieh Nak SKj'ajjha nanggapi Kirimanmu.
2016-08-18 12:36:32
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Subject:

Nenk Asieh Nak SKj'ajjha nanggapi Kirimanmu.


Received: 2016-08-18 12:36:32
 
Nenk Asieh Nak SKj'ajjha nulis: "Oke" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Nenk Asieh Nak SKj'ajjha nanggapi Kirimanmu.
 
   
Nenk Asieh Nak SKj'ajjha
18 Agustus jam 19:36
 
Oke
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025