From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Trisusanto uga nanggapi ing Kirimane Liesa Ardianna.
2016-08-18 13:26:33
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Trisusanto uga nanggapi ing Kirimane Liesa Ardianna.


Received: 2016-08-18 13:26:33
 
Trisusanto nulis: "muka lo kayak sepion lis. bisa buat nenggok massa lalu hhhh" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Trisusanto uga nanggapi ing Kirimane Liesa Ardianna.
 
   
Trisusanto
18 Agustus jam 20:26
 
muka lo kayak sepion lis. bisa buat nenggok massa lalu hhhh
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025