From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
Manish Choudhary, Renualdo Bicaku and 2 others have birthdays today
2016-08-15 05:36:56
To: Linda Bajrami
From: notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Manish Choudhary, Renualdo Bicaku and 2 others have birthdays today


Received: 2016-08-15 05:36:56
 
  Ndihmo Manish Choudhary, Renualdo Bicaku dhe 2 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-08-15   Manish Choudhary   Shkruani në kohështrirjen e tij   Renualdo Bicaku   Shkruani në kohështrirjen e tij   Velis Hernandez   Shkruani në kohështrirjen e saj   Elvin Gashi   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Manish Choudhary, Renualdo Bicaku dhe 2 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-08-15
 
Manish Choudhary
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Renualdo Bicaku
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Velis Hernandez
 
Shkruani në kohështrirjen e saj
 
Elvin Gashi
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025