From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Sila, ju keni 99 njoftime të reja, 5 group updates dhe 28 ngacmime
2016-09-21 15:17:39
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Sila, ju keni 99 njoftime të reja, 5 group updates dhe 28 ngacmime


Received: 2016-09-21 15:17:39
 
  Kan ndodhur shumë gjëra të mdha në Facebook prej që jeni futur kohëve të fundit. Këtu janë disa njoftime që mund ti keni humbur nga miqtë tuaj.       Sila Timber             362 mesazhe           28 ngacmime           825 kërkesa për shoqërim           16 ftesa grupesh           1 etiketim fotoje           5 group updates           99 njoftime të reja    
   
 
   Ju keni njoftime të reja.
 
   
   
 
Kan ndodhur shumë gjëra të mdha në Facebook prej që jeni futur kohëve të fundit. Këtu janë disa njoftime që mund ti keni humbur nga miqtë tuaj.
 
   
Sila Timber
 
 
      362 mesazhe
 
      28 ngacmime
 
      825 kërkesa për shoqërim
 
      16 ftesa grupesh
 
      1 etiketim fotoje
 
      5 group updates
 
      99 njoftime të reja
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Shiko njoftimet
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025