From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Sayad Nizam, Fentias Habonimana and 5 others have birthdays today
2016-08-25 06:44:44
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Sayad Nizam, Fentias Habonimana and 5 others have birthdays today


Received: 2016-08-25 06:44:44
 
  Ndihmo Sayad Nizam, Fentias Habonimana dhe 5 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-08-25   Sayad Nizam   Shkruani në kohështrirjen e tij   Fentias Habonimana   Shkruani në kohështrirjen e tij   Guffran Ali   Shkruani në kohështrirjen e tij   Ranjith Abeykoon   Shkruani në kohështrirjen e tij   Kashif Khan   Shkruani në kohështrirjen e tij   Rene Rodriguez   Shkruani në kohështrirjen e tij   Vranau Marian   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Sayad Nizam, Fentias Habonimana dhe 5 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-08-25
 
Sayad Nizam
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Fentias Habonimana
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Guffran Ali
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Ranjith Abeykoon
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Kashif Khan
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Rene Rodriguez
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Vranau Marian
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025