From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Zarko Hristovski (@zarkoh) liked one of your Tweets!
2016-08-14 13:58:22
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Zarko Hristovski (@zarkoh) liked one of your Tweets!


Received: 2016-08-14 13:58:22
Zarko Hristovski
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
Тоа е, кога лажеш дека ќе го поддржуваш републиканскиот кандидат за претседател никој нема да те сака americanlookout.com/ted-cruzs-ship…