From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] Foto e re
2016-08-03 18:37:21
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

[True Love󾌧󾌧] Foto e re


Received: 2016-08-03 18:37:21
  Mirlinda Ibrahimi , Ñîtãå Bé dhe 4 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧 .       Mirlinda Ibrahimi Gusht 3 në 8:37.MD     Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Mirlinda Ibrahimi, Ñîtãå Bé dhe 4 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
Mirlinda Ibrahimi
Gusht 3 në 8:37.MD
 
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025