From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] SMUJ PASHAA JETEN NESE SJOM MIR ME TY SJOM MIR ME...
2016-08-09 21:14:07
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

[True Love󾌧󾌧] SMUJ PASHAA JETEN NESE SJOM MIR ME TY SJOM MIR ME...


Received: 2016-08-09 21:14:07
  Ñîtãå Bé , Qendrim Sulejmani dhe 5 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧 .       Ñîtãå Bé Gusht 9 në 11:14.MD   SMUJ PASHAA JETEN NESE SJOM MIR ME TY SJOM MIR ME SHNETEN󾰑󾌴󾬑   Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ñîtãå Bé, Qendrim Sulejmani dhe 5 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
Ñîtãå Bé
Gusht 9 në 11:14.MD
 
SMUJ PASHAA JETEN NESE SJOM MIR ME TY SJOM MIR ME SHNETEN󾰑󾌴󾬑
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025