From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Meчето (@mecheto016) liked one of your Tweets!
2016-09-07 19:28:34
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Meчето (@mecheto016) liked one of your Tweets!


Received: 2016-09-07 19:28:34
Meчето
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
Кога Македонија била прва во група во фудбал? Момците прават историја!