From
Subject
Time (UTC)
registration@facebookmail.com
Mirë se vjen në Facebook
2016-10-09 11:14:38
To: Adi Lomi
From: registration@facebookmail.com
Subject:

Mirë se vjen në Facebook


Received: 2016-10-09 11:14:38
 
  Llogaria jote është krijuar - tani do të jetë më lehtë se kurrë të lidhesh dhe të ndash me shokët e tu.   Këto janë tri mënyrat se si mund të përfitosh më shumë nga:   Gjej shokët Gjej njerëzit që të njohin në Facebook duke përdorur mjetet tona të thjeshta. Ngarko një foto profili Përshtate profilin tënd dhe ndihmo shokët e tu që të të njohin. Redakto profilin tënd Përshkruaj interesat personale, informacionet e kontaktit dhe lidhjet e tua.  
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Llogaria jote është krijuar - tani do të jetë më lehtë se kurrë të lidhesh dhe të ndash me shokët e tu.
 
Këto janë tri mënyrat se si mund të përfitosh më shumë nga:
 
Gjej shokët
Gjej njerëzit që të njohin në Facebook duke përdorur mjetet tona të thjeshta.
Ngarko një foto profili
Përshtate profilin tënd dhe ndihmo shokët e tu që të të njohin.
Redakto profilin tënd
Përshkruaj interesat personale, informacionet e kontaktit dhe lidhjet e tua.
 
   
   
 
Fillo
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu. Nëse nuk ke krijuar një llogari të Facebook duke përdorur këtë adresë emaili, na njofto.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025