From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Steven Gomez, Luc Singh and 4 others have birthdays today
2016-09-07 06:05:42
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Steven Gomez, Luc Singh and 4 others have birthdays today


Received: 2016-09-07 06:05:42
 
  Ndihmo Steven Gomez, Luc Singh dhe 4 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-09-07   Steven Gomez   Shkruani në kohështrirjen e tij   Luc Singh   Shkruani në kohështrirjen e tij   Andreal Farnsworthy   Shkruani në kohështrirjen e tij   Omkar Shinde   Shkruani në kohështrirjen e tij   Cesarito Cidess P'luche   Shkruani në kohështrirjen e tij   Frank Pacheco Sanchez   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Steven Gomez, Luc Singh dhe 4 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-09-07
 
Steven Gomez
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Luc Singh
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Andreal Farnsworthy
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Omkar Shinde
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Cesarito Cidess P'luche
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Frank Pacheco Sanchez
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025