From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Vladimir Pandovski (@vladpandovski) replied to your Tweet!
2016-09-07 15:17:26
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Vladimir Pandovski (@vladpandovski) replied to your Tweet!


Received: 2016-09-07 15:17:26
Vladimir Pandovski
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX   @Cicero_IX
Sep 07
@vladpandovski горна северна беше полна, ова е јужна ако не се лажам, ама сепак. И тоа дека U21 натпреварите не се популарни не се...
Vladimir Pandovski
@vladpandovski
Sep 07
 
@Cicero_IX Ова е идната генерација. Сегашниве инвалиди ќе ги замени.
View conversation