From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] Hajj󾍇
2016-08-01 19:51:55
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
Subject:

[True Love󾌧󾌧] Hajj󾍇


Received: 2016-08-01 19:51:55
  Ãñ Dïî , Ble Eta dhe 4 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧 .       Ãñ Dïî Gusht 1 në 9:51.MD   Hajj󾍇 Hajj󾍇   Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ãñ Dïî, Ble Eta dhe 4 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
Ãñ Dïî
Gusht 1 në 9:51.MD
 
Hajj󾍇
Hajj󾍇
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025