From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
Gimi Mako Maka, Edi TR dhe Arsim Bosi sot e kan ditëlindjen
2016-08-10 06:57:41
To: Linda Bajrami
From: notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Gimi Mako Maka, Edi TR dhe Arsim Bosi sot e kan ditëlindjen


Received: 2016-08-10 06:57:41
 
  Ndihmoni Gimi Mako Maka, Edi TR dhe Arsim Bosi që të festojnë ditëlindjet e tyre   2016-08-10   Gimi Mako Maka   Shkruani në kohështrirjen e tij   Edi TR   Shkruani në kohështrirjen e tij   Arsim Bosi   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmoni Gimi Mako Maka, Edi TR dhe Arsim Bosi që të festojnë ditëlindjet e tyre
 
2016-08-10
 
Gimi Mako Maka
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Edi TR
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Arsim Bosi
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025