From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
effo (@Effo12) replied to your Tweet!
2016-09-02 16:53:35
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

effo (@Effo12) replied to your Tweet!


Received: 2016-09-02 16:53:35
effo
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX   @Cicero_IX
Sep 02
Едниот модератор на претс. дебата е член на Клинтоновата иницијатива другиот близок до Обама, балансирано нема што. twitter.com/gatewaypundit/…
effo
@Effo12
Sep 02
 
@Cicero_IX Баланс јогурт пијат на сабајле Американците, а не мастило. Ако, не им проаѓа тоа, колку повеќе ја форсираат Хилари, Трамп добива.
View conversation