From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
☜★☞ Чиз ☜★☞ (@RealPodochnjak) has sent you a Direct Message on Twitter!
2016-10-08 08:00:31
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

☜★☞ Чиз ☜★☞ (@RealPodochnjak) has sent you a Direct Message on Twitter!


Received: 2016-10-08 08:00:31
☜★☞ Чиз ☜★☞ sent you a Direct Message.
Ја ќе ти кажам зашо зашо цела влада гратис се возеше и зашо БЦ сакаше да има свои луѓе таму на чело, а Вања Битољану директорот не му ги услиша желбите па ја отворија Авиоимпекс и ги затворија овие пошо не беа по теркот на БЦ и компанија, си работеа чесно и патриотски.
Reply