From
Subject
Time (UTC)
notification+kr4m4kwa4gyr@facebookmail.com
Braam nganyari kahanane
2016-09-09 02:12:38
To: Viga Aditya
From: notification+kr4m4kwa4gyr@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Braam nganyari kahanane


Received: 2016-09-09 02:12:38
 
Kan ku buktikan di masa depanku nanti.....
   
 
   Facebook
 
   
   
 
   
Braam nganyari kahanane.
8 September jam 13:25
Ndelok
 
Seneng
Komentar
Andum
 
 
Ika Naila lan 33 liyane seneng iki.
 
   
   
 
Bukak Facebook
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025