From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Dhesy Wek'e Deyandra nrimo panjalukan kekancan Facebookmu
2016-09-07 13:12:36
To: Julkurnain
From: notification+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Subject:

Dhesy Wek'e Deyandra nrimo panjalukan kekancan Facebookmu


Received: 2016-09-07 13:12:36
Julkurnain, Dhesy Wek'e Deyandra wis ngonfirmasi yen sampeyan kanca ing Facebook. Sampeyan menawa kenal kancane Dhesy: Nino Fajar Kurnawan 9 kanca sing padha Tambah Kanca Reztu Outsiders 11 kanca sing padha Tambah Kanca AgunNx OutSider's VodkobilLity 27 kanca sing padha Tambah Kanca FikKy 10 kanca sing padha Tambah Kanca Agoes Sapoetra Insight 11 kanca sing padha Tambah Kanca Kikii Noviyanti Shiijutegx 5 kanca sing padha Tambah Kanca
facebook
Julkurnain, Dhesy Wek'e Deyandra wis ngonfirmasi yen sampeyan kanca ing Facebook.
Sampeyan menawa kenal kancane Dhesy:
Nino Fajar KurnawanNino Fajar Kurnawan
9 kanca sing padha
Tambah Kanca
Reztu OutsidersReztu Outsiders
11 kanca sing padha
Tambah Kanca
AgunNx OutSider's VodkobilLityAgunNx OutSider's VodkobilLity
27 kanca sing padha
Tambah Kanca
FikKyFikKy
10 kanca sing padha
Tambah Kanca
Agoes Sapoetra InsightAgoes Sapoetra Insight
11 kanca sing padha
Tambah Kanca
Kikii Noviyanti ShiijutegxKikii Noviyanti Shiijutegx
5 kanca sing padha
Tambah Kanca
Deleng Riwayat
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025