From
Subject
Time (UTC)
notification+kr4nqsn4gr2n@facebookmail.com
I njihëni Ava Taria, Ava Taria dhe 8 të tjerë?
2016-08-06 13:55:20
To: Jhon Filips
From: notification+kr4nqsn4gr2n@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Ava Taria, Ava Taria dhe 8 të tjerë?


Received: 2016-08-06 13:55:20
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Ava Taria Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Ava Taria Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Kata Laka Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Gjyla Gjyla Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Lira Bajrami Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Hamza Hamza Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Ava Taria Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Arlind Bytyqi Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Alisa Alisa Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Suki Muki Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Ava Taria
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Ava Taria
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Kata Laka
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Gjyla Gjyla
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Lira Bajrami
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Hamza Hamza
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Ava Taria
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Arlind Bytyqi
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Alisa Alisa
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Suki Muki
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025