From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] gjessi all :v :v :p
2016-07-31 07:43:11
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

[True Love󾌧󾌧] gjessi all :v :v :p


Received: 2016-07-31 07:43:11
  Iliry Krasniqi , Donlir Kastrati dhe 6 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧 .       Iliry Krasniqi Korrik 31 në 9:42.PD   gjessi all :v :v :p   Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Iliry Krasniqi, Donlir Kastrati dhe 6 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
Iliry Krasniqi
Korrik 31 në 9:42.PD
 
gjessi all :v :v :p
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025